Λεωνίδας Παπαδημητριου MSc

Διατροφολόγος - Διαιτολόγος

Εγνατίας 100, Θεσσαλονίκη

Αρ. άδειας: 4305/11-05-2016

 

Κλινική Διατροφή

   

Η διατροφή διαδραματίζει θεμελιώδη ρόλο στην ανάπτυξη του διαβήτη, της υψηλής χοληστερόλης και της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Ο Διατροφολόγος - Διαιτολόγος Λεωνίδας Παπαδημητρίου Msc, είναι ο ειδικός που μπορεί να σας βοηθήσει στη βελτίωση της υγείας σας, λόγω και της εκαπαίδευσης του σε παχύσαρκους ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη.

 

1. Διαχειριστείτε καλύτερα το σάκχαρό σας


Για τους διαβητικούς, τους προδιαβητικούς και άλλους ασθενείς που κινδυνεύουν να αναπτύξουν διαβήτη, η διατροφή σας διαδραματίζει βασικό ρόλο. Μέσω αλλαγών στη διατροφή και της απώλειας βάρους, μπορεί να είστε σε θέση να μειώσετε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και να απομακρυνθείτε από τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη, χωρίς φαρμακευτική αγωγή. Ο Λεωνίδας Παπαδημητρίου σας θα σας μάθει πώς η διατροφή επηρεάζει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, πώς να επιτύχετε και να διατηρήσετε ένα υγιές σωματικό  βάρος και πώς να αποφύγετε τις αυξήσεις του σακχάρου στο αίμα.

 

2. Μειώστε τα επίπεδα της LDL χοληστερόλης σας


Οι φαινομενικά αντιφατικές οδηγίες για τη χοληστερόλη τα τελευταία 20 χρόνια έχουν μπερδέψει πολλούς ασθενείς. Ο Λεωνίδας Παπαδημητρίου όμως,  θα σας ξεκαθαρίσει τα πράγματα και θα σας βοηθήσει να μειώσετε τα επίπεδα της LDL («κακής») χοληστερόλης, μέσω της διατροφής και της διαχείρισης βάρους.

 

3. Θέστε υπό έλεγχο την αρτηριακή σας πίεση


Η υψηλή αρτηριακή πίεση είναι ένας σιωπηλός δολοφόνος που επηρεάζει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στην Ελλάδα. Ο Λεωνίδας Παπαδημητρίου θα σας βοηθήσει να μειώσετε την αρτηριακή σας πίεση μέσω της μεσογειακής διατροφής και της ρύθμισης βάρους. Πολλοί από τους ασθενείς του, είναι επίσης σε θέση να μειώσουν, σύμφωνα με τις οδηγίες του υπερτασιολόγου τους, την ποσότητα των φαρμάκων που λαμβάνουν για την υπέρταση.

 

Επιπλέον, ο Διατροφολόγος - Διαιτολόγος Λεωνίδας Παπαδημητρίου MSc, έχει εμπειρία στην αντιμετώπιση πεπτικών προβλημάτων (π.χ. Ελκώδη κολίτιδα, ΓΟΠ), Hashimoto, δυσλιπιδαιμίες κλπ.