Λεωνίδας Παπαδημητριου MSc

Διατροφολόγος - Διαιτολόγος

Εγνατίας 100, Θεσσαλονίκη

Αρ. άδειας: 4305/11-05-2016

 

Ρύθμιση Βάρους

   

 

Στην Πρώτη Συνεδρία Διατροφής (διάρκεια έως 1 ώρα), θα συζητήσουμε σχετικά με τους φραγμούς σας στην απώλεια βάρους, τους λόγους αύξησης βάρους, καθώς και το διατροφικό και ιατρικό ιστορικό σας, αλλά και τις προηγούμενες προσπάθειες απώλειας βάρους. Στη συνέχεια, ο Λεωνίδας Παπαδημητρίου θα κάνει όλες τις απαραίτηες μετρήσεις, θα υπολογίσει το βασικό μεταβολισμό σας και τις ημερήσιες θερμιδικές σας ανάγκες. Στη συνέχεια, θα σχεδιάσει μαζί σας ένα πλάνο για να πετύχετε ένα φυσιολογικό βάρος.

Συνεδρίες παρακολούθησης: Οι Συνεδρίες θα πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα ή κάθε δεύτερη εβδομάδα.  Όποια εμπόδια και αν έχετε στη ρύθμιση βάρους, ο διατροφολόγος Λεωνίδας Παπαδημητρίου, θα βρει μια λύση ώστε να πετύχετε τους στόχους σας αποτελεσματικά και μόνιμα. 

Απώλεια Βάρους Χωρίς Δίαιτα

Οι περισσότερες δίαιτες αποτυγχάνουν να λειτουργήσουν μακροπρόθεσμα, καθώς είναι μη βιώσιμες. Ενώ μόλις τελειώσει η περίοδος της δίαιτας, το πιο πιθανό είναι να επιστρέψετε στην κατανάλωση των ειδών τροφής που προκάλεσαν το πρόβλημα βάρους αρχικά. Αντίθετα, ο Διατροφολόγος - Διαιτολόγος Λεωνίδας Παπαδημητρίου MSc, έχει μια προσέγγιση μηδενικής δίαιτας και επικεντρώνονται σε υγιεινές και απολαυστικές αλλαγές βιώσιμου τρόπου ζωής με βάση τις προτιμήσεις σας (όσο είναι εφικτό), αλλά και τις ανάγκες του σώματός σας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να επιστρέψετε στις παλιές διατροφικές συνήθειες και να επαναφέρετε το βάρος σας

Μεθοδολογία: 

 

  • 1. Σχεδιασμός Εξατομικευμένου Διατροφικού Σχεδίου


Ένα από τα βασικά οφέλη της συνεργασίας μας, είναι ότι σχεδιάζουμε το εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής σας, με βάση την καθημερινότητα και τις ανάγκες σας.  Ο Διατροφολόγος - Διαιτολόγος Λεωνίδας Παπαδημητρίου MSc διαθέτει πλήθος γνώσεων και πολυετούς εμπειρίας που του επιτρέπει να κατανοήσει ότι κάθε άνθρωπος αποτελεί  διαφορετική περίπτωση και έχει ανάγκη από διαφοερική προσέγγιση, ανάλογα και με τον τρόπο ζωής του.

 

  • 2. Συγκεκριμένες συμβουλές και καθοδήγηση με βάση τις ανάγκες σας

 

Ο Διατροφολόγος - Διαιτολόγος Λεωνίδας Παπαδημητρίου MSc, λόγω και της εμπειρίας του σε παθολογικές καταστάσεις, μπορεί για να σας προσφέρει την πιο σχετική καθοδήγηση και υποστήριξη για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την υγεία σας, να επιτύχετε τους στόχους ρύθμισης βάρους  με τον πιο καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

  • 3. Χωρίς δίαιτες μόδας

 

Αυτές οι δίαιτες μπορεί να είναι επιζήμιες για την υγεία σας και στην πραγματικότητα μπορούν να κάνουν τη μακροπρόθεσμη απώλεια βάρους πολύ πιο δύσκολη υπόθεση. Ο Λεωνίδας Παπαδημητρίου δεν σας βάζει σε δίαιτες μόδας, συνεργάζεται μαζί σας για να βρει μακροπρόθεσμες λύσεις που θα σας βοηθήσουν να έχετε τον υγιεινό τρόπο ζωής που θέλετε.

 

Τι να περιμένεις;

 

  • Απώλεια βάρους κατά μέσο όρο 1 κιλό ανά εβδομάδα
  • Διασκεδαστικές και μόνιμες αλλαγές στον τρόπο ζωής
  • Άύξηση της ενέργειας
  • Καλύτερη διάθεση, καλύτερος ύπνος και καλύτερη πέψη
  • Καλύτερη συνολική ποιότητα ζωής